Familietreff

Heei ♥ I dag har jeg tilbringet dagen min med familien, det var kjempe koselig å se alle samlet på en gang. Vi spiste brødskiver, og kake selvfølgelig, også hadde Siv tatt med seg verdens beste kake! Sjarmøren André og Linnea var også der, så søte små barn. Vi har også tatt familie bilde med mine søstra, barna dems, også barna dems igjen og pappa da! Nå skal jeg se ferdig Molde og Rosenborg sammen med pappa før jeg legger meg!


Gratulerer med dagen verdens beste pappa!

God morgen kjære lesere! I dag har verdens beste pappa bursdag å han blir da 62 år. Det blir ikke akkurat noe feiring, men jeg og Shella har laget en kake til han for å feire bursdagen hans litte granne da. Vi skal senere til råholt å ta det siste fra huset, å senere vet jeg ikke mere. men dere får kose dere, det skal hvertfall jeg!- Hva skal dere i dag?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » April 2012
Jenny Christensen

Jenny Christensen

14, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jenny, jeg er 14 år snart 15 år og kommer fra Eidsvoll, men nå flytta til Kløfta. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!Kategorier

Familie Fotball Foto Friends Hverdag Håndball Mat Rommet mitt Skole Sommerferie Spørsmål?

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 April 2012

Søk i bloggen

hits