Bilder: Torsdag - Lørdag

Hei dere! jeg tenkte på å bare vise dere bildene fra torsdag til lørdagen, bildene sier vell alt!Besøk shella sin bloggWith my girl.

Hei dere. ♥ I dag har jeg vært hos Silje, henne hadde tatt dyp die som var kjempe fint synse da jeg etter min mening. Vi var først på pcen og bare var på det sosiale nettverk, heheh. Litt senere gikk vi ned og lagde frappuccino som jeg da ikke vet ossen skrives. mens vi drakk frappuccino spilte silje piano for meg og jeg sang med den talentfulle stemmen min, køddaaaa. En liten stund senere dro vi ut og tok bilder, selv om vi ikke tok noen seriøse bilder, bare kødde bilder. da vi var ferdig med å ta bilder gikk vi inn og så vi på beverly hils. Etter noen timer hos silje dro jeg hjem. Altid koselig å være med silje, henne er alltid så morsom.
Da jeg kom hjem prøvde jeg og søstra mi også dyp die, heheh funka ikke så bra det nei! 

20 juni

Hei og god morgen dere! ♥ Jeg viste dere aldri dette, den 20 juni var jeg hos Charlotte, vi var hos henne og så på justin bieber konserten som var på tv med intervju og alt. Vi ropte og skrek og lot som at vi var sånn Justin Bieber fans som skriker, gråter og synger med og alt sånt. Alltid kos å være med den snuppa der for henne er heletiden glad og for det meste positiv. love you girl. her er noen bilder fra da jeg var med henne og en video,  jeg kunne selvfølgelig ikke den ene sangen så jeg bare satt der og ja dere får se. enjoy, hihi.

 

yesturday.

I går var jeg ganske mye ute for å si det sånn, heheh. Jeg tok først følge med Shella til en venn av henne som heter Victoria. På veien hjem etter jeg hadde fulgt henne til Victoria ringte jeg Marthe som var sammen med Elsa. Vi dro til kunstgresset og der var Mathilde, Andrea & Sander, men der var vi ikke så lenge med at vi ikke hadde trening ikke så lenge etter. Jeg skynta meg hjem, skifta fort og dro til kunstgresset med en gang. Der var jeg litte granne før vi skulle på trening.

Det var en fin trening, kanskje litt slapp kanskje, men ellers grei. Etter treninga dro jeg hjem, dusja, fiksa meg og spiste så møtte jeg Marthe, Susanne, Mathilde. Vi var i butikken og kjøpte litte granne godteri ogsånt så dro vi til kunstgresset å så på noen gutter spille. Etter kampen dro vi på bana og spilte litt fotball selv. også møtte jeg to stykker som heter Sondre og Lars, jeg tok luka på dem begge, det var gøy. Og Lars virka sur og prøvde å ta luka på meg tilbake, men det greide han ikke, hihi. Da klokken begynte å nærme seg halv 11 dro jeg hjem og da jeg kom hjem fikk jeg noen søte ting av min søte søster, hihi, Jeg er så glad i henne! Noen bilder fra gårsdagen

Jente kos med Hanna

Hei alle sammen!

I går kveld koste jeg og hanna oss med godteri, film og is. Vi så på titanic, veldig gammel film, men fortsatt veldig trist og bra.. Vi var å camma med mage forsjellige folk og etterhvert begynte klokken og nærme seg 5 så vi gikk til sengs. veldig urolig natt må jeg si, jeg våkna mange ganger om natta, og siste gang våkna jeg med at jeg holdte på å spise hanna sin hånd. Men snart drar jeg fra jessheim og stikker hvem til kjederlige råholt. ~ heheh... snakkes!
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » Juli 2012 » Juni 2012
Jenny Christensen

Jenny Christensen

15, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jenny, jeg er 14 år snart 15 år og kommer fra Eidsvoll, men nå flytta til Kløfta. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!Kategorier

Familie Fotball Foto Friends Hverdag Håndball Innkjøp Mat Outfit Rommet mitt Skole Sommerferie Spilleliste Spørsmål?

Arkiv

Oktober 2012 Juli 2012 Juni 2012 April 2012

Søk i bloggen

hits