Bilder: Torsdag - Lørdag

Hei dere! jeg tenkte på å bare vise dere bildene fra torsdag til lørdagen, bildene sier vell alt!Besøk shella sin bloggMilkshake

God morgen! I går lagde jeg og min storesøster milkshake, eller var mer jeg som lagde dem, henne bare drakk det. Det blir kanskje 60kr tilsammen og er veldig billig å lage milkshake og lett å lage, prøv det om du ikke har prøvd det selv. tror de fleste vet ossen man lager milkshake. men nå skal jeg kose meg med et sånt retarda spill jeg fant på applestore, så dere for kose dere!Jeg beklager virkelig for dårlig blogging, skal skjerpe meg.

With my girl.

Hei dere. ♥ I dag har jeg vært hos Silje, henne hadde tatt dyp die som var kjempe fint synse da jeg etter min mening. Vi var først på pcen og bare var på det sosiale nettverk, heheh. Litt senere gikk vi ned og lagde frappuccino som jeg da ikke vet ossen skrives. mens vi drakk frappuccino spilte silje piano for meg og jeg sang med den talentfulle stemmen min, køddaaaa. En liten stund senere dro vi ut og tok bilder, selv om vi ikke tok noen seriøse bilder, bare kødde bilder. da vi var ferdig med å ta bilder gikk vi inn og så vi på beverly hils. Etter noen timer hos silje dro jeg hjem. Altid koselig å være med silje, henne er alltid så morsom.
Da jeg kom hjem prøvde jeg og søstra mi også dyp die, heheh funka ikke så bra det nei! 

Sparke ball med storesøster

Heihei, i går var jeg og storesøster sportie og sparka fotball, eller varte ikke så lenge med at det begynte å pøseregne så vi tok noen bilder og håpet på at være ville bli bedre men det ble det selvfølgelig ikke så vi dro hjemmover, men da vi hadde kommet halv veis hjem hadde regnet slutta men da orka vi ikke å snu. men litt trening ble det! Men nå får jeg gå å lage meg nooe mat så vi blogges!
20 juni

Hei og god morgen dere! ♥ Jeg viste dere aldri dette, den 20 juni var jeg hos Charlotte, vi var hos henne og så på justin bieber konserten som var på tv med intervju og alt. Vi ropte og skrek og lot som at vi var sånn Justin Bieber fans som skriker, gråter og synger med og alt sånt. Alltid kos å være med den snuppa der for henne er heletiden glad og for det meste positiv. love you girl. her er noen bilder fra da jeg var med henne og en video,  jeg kunne selvfølgelig ikke den ene sangen så jeg bare satt der og ja dere får se. enjoy, hihi.

 

Photo - Shoes

 
yesturday.

I går var jeg ganske mye ute for å si det sånn, heheh. Jeg tok først følge med Shella til en venn av henne som heter Victoria. På veien hjem etter jeg hadde fulgt henne til Victoria ringte jeg Marthe som var sammen med Elsa. Vi dro til kunstgresset og der var Mathilde, Andrea & Sander, men der var vi ikke så lenge med at vi ikke hadde trening ikke så lenge etter. Jeg skynta meg hjem, skifta fort og dro til kunstgresset med en gang. Der var jeg litte granne før vi skulle på trening.

Det var en fin trening, kanskje litt slapp kanskje, men ellers grei. Etter treninga dro jeg hjem, dusja, fiksa meg og spiste så møtte jeg Marthe, Susanne, Mathilde. Vi var i butikken og kjøpte litte granne godteri ogsånt så dro vi til kunstgresset å så på noen gutter spille. Etter kampen dro vi på bana og spilte litt fotball selv. også møtte jeg to stykker som heter Sondre og Lars, jeg tok luka på dem begge, det var gøy. Og Lars virka sur og prøvde å ta luka på meg tilbake, men det greide han ikke, hihi. Da klokken begynte å nærme seg halv 11 dro jeg hjem og da jeg kom hjem fikk jeg noen søte ting av min søte søster, hihi, Jeg er så glad i henne! Noen bilder fra gårsdagen

Rommet mitt.

Heisann søte folk ♥ heheh. Med at jeg har flytta, følte jeg for å sende dere noen bilder av det nye rommet mitt! Jeg er selv fornøyd med det og håper at dere også liker det. Beklager for lite blogging, men jeg har vært flink med å miste minne kortet til kameraet mitt igjen, men storesøster var så snill og lånte meg det! føler ikke at det blir bra blogging uten bilder, heheh.

 Hva syns du om rommet mitt?

Siste finish

Heisann! ♥ Nå er jeg hos min venn Anne Katrine, og vi øver på muntlig tentamen, heheh funker ikke så bra. jeg har greide å bli ferdig med alt, men problemet mitt er at jeg ikke husker noe av manuset, og det er et stort problem, helvetes som jeg gruer meg. Jeg prøvde å roe meg ned med å se på vampire diaries, men funker heller ikke for er like stressa! og jeg skal inn om ca 2 timer. ønsk meg lykke til! buhbai søte lesere!
Muntlig tentamen

Heeei!♥

På tirsdag fikk vi vite hva vi kom opp i, og da måtte selvfølgelig jeg komme opp i norsk muntlig!!Jeg gruer meg som bare det, og jeg har en dag igjen på meg på å bli ferdig. Jeg har jobbet med manuset men ikke powerpointen, men har ikke jobbet så mye fordi jeg fikk nemerlig macen min på tirsdag <3<3<3 er kjempe fornøyd og angrer ikke med kjøpet. Men nå må jeg jobbe så ønsk meg lykke til! 

hihi, søstra mi og jeg tok masse bilder på et program som heter photo booth, det var gøy.

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » April 2012
Jenny Christensen

Jenny Christensen

15, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jenny, jeg er 14 år snart 15 år og kommer fra Eidsvoll, men nå flytta til Kløfta. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!Kategorier

Familie Fotball Foto Friends Hverdag Håndball Innkjøp Mat Rommet mitt Skole Sommerferie Spilleliste Spørsmål?

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 April 2012

Søk i bloggen

hits