follow me!

Hei! Jeg syns ikke det er noe gøy å drive med noe som folk ikke leser, eller ser på. så da tenkte jeg kanskje kunne dele dette på bloggen om at jeg har twitter, tumblr og instagram. Jeg startet twitter og tumblr nå nylig nesten fordi jeg hadde glemt passordet til dem gamle brukerne mine, også husker jeg ikke e-mail adressen jeg brukte på dem så da lagde jeg heller meg bare en ny en. har ikke noe i mot at dere følger meg, heheh. Jo flere follow-ers jo lenger fortsetter jeg med det, som jeg fortsetter å blogge på grunn av mine herlige lesere, statistikken min går oppover, og det er positivt!

// JennyChr

// JennyCh9


// L0ve9

Siste finish

Heisann! ♥ Nå er jeg hos min venn Anne Katrine, og vi øver på muntlig tentamen, heheh funker ikke så bra. jeg har greide å bli ferdig med alt, men problemet mitt er at jeg ikke husker noe av manuset, og det er et stort problem, helvetes som jeg gruer meg. Jeg prøvde å roe meg ned med å se på vampire diaries, men funker heller ikke for er like stressa! og jeg skal inn om ca 2 timer. ønsk meg lykke til! buhbai søte lesere!
Muntlig tentamen

Heeei!♥

På tirsdag fikk vi vite hva vi kom opp i, og da måtte selvfølgelig jeg komme opp i norsk muntlig!!Jeg gruer meg som bare det, og jeg har en dag igjen på meg på å bli ferdig. Jeg har jobbet med manuset men ikke powerpointen, men har ikke jobbet så mye fordi jeg fikk nemerlig macen min på tirsdag <3<3<3 er kjempe fornøyd og angrer ikke med kjøpet. Men nå må jeg jobbe så ønsk meg lykke til! 

hihi, søstra mi og jeg tok masse bilder på et program som heter photo booth, det var gøy.

Flink jente som gjør det hun skal

Heey ♥ nå sitter jeg på gulvet og gjør leksene mine! Tro det eller ei, men tenkte at jeg skulle være litt flink med å gjøre lekser ogsånt sånn at jeg blir vandt til å gjøre det hver dag, og starte med det da jeg flytter til kløfta, så blir denne jenta veldig flink skal du se! akkuratt nå driver jeg å leser til samfunsfag prøve, og etterpå skal jeg gjøre noen oppgaver i naturfag. Stikker på trening klokka halv 8 og kommer til å bli kanskje litt kjederlig siden Ida er syk.. uff. Men vi får se hva som skjer. Nå skal jeg lese og skrive litt notat så vi snakkes! eller jeg mener, vi blogges. ♥
Oi så glad. hehe..
På skolen..

Hei alle sammen! nå sitter jeg her med min søte venninne Anne-Burger (Anne-Birgitte). Vi sitter og jobber på pc og jobber med rle oppgaver. Jippjippjippiii.. heheh ~ snart er det 20 minutters friminutt, og da skal jeg få meg litt mat! men nå må jeg gå før læreren ser at jeg driver med noe annent, hihi.. snakkes!

Oi, så bra bilde... heheh

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » April 2012
Jenny Christensen

Jenny Christensen

14, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jenny, jeg er 14 år snart 15 år og kommer fra Eidsvoll, men nå flytta til Kløfta. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!Kategorier

Familie Fotball Foto Friends Hverdag Håndball Innkjøp Mat Rommet mitt Skole Sommerferie Spilleliste Spørsmål?

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 April 2012

Søk i bloggen

hits