Min spotify spilleliste

Er det noe jeg aldri kan få nok av må det være musikk! Jeg er helt avhengi av musikk, jeg hører på det da jeg står opp, da jeg går til skolen, i skole tiden, på vei hjem, da jeg kommer hjem, lager mat, slapper av, trener, og spesielt i helgene! Om trent døyne rundt, hahah. Ikke rart jeg blir lei de fleste sangene mine.. men uansett er det derfor det er viktig å oppdatere innimellom. Spotify er noe av det beste jeg har nå, man kan bare gå inn på mobilen, pcen eller ipoden og slå på musikk så går spille listen automatisk. Spotify er mye bedre å høre på enn youtube, youtube er bare fint å ha når du skal dele en video eller et morsomt klipp. Det har kommet på spotify en ny ting som heter App finder, og der kan du laste ned til din spotify og gjøre forsjellige ting. Ta foreksempel  Tunewiki, det er en app på spotify du kan laste ned, kan du trykke på appen også kommer teksten til sangen automatisk opp og da kan du synge med! hvertfall det jeg gjør, heheh!

Jeg har nesten en liste for alt jeg gjør, hjerte lista mi er kanskje den lista jeg hører mest på da jeg bare slapper av ogsånt - og den kan du finne HER. Så har jeg chill lista mi, det er de sangene jeg pleier å synge med, og da bruker jeg tunewiki, heheh - den kan du finne HER. Deretter har jeg rolig lista mi, om det jeg har en deppa dag eller noe lignene pleier jeg å høre på den, så om du kanskje er litt deppa en dag eller noe kan du høre på denne HER. Så har jeg de sangene jeg hører på før jeg legger meg som heter sleep, og den kan du finne HER vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten den! Så har jeg sanger jeg pleier å høre på da jeg er i dusjen, som jeg pleier å synge med, sanger jeg kan utenatt ogsånt, ja jeg liker å synge i dusjen - den kan du finne HER.

Også har jeg trenings sangene mine som jeg pleier å høre på da jeg sykler, jogger ogsånt - HER er den. og så kommer vi til Sommer sangene mine, som jeg hører på da jeg er ute i sola, eller ute med venner - den finner du HER, og er det er det party lista mi, eller hands up som jeg har kaldt den den finner du HER, og så kommer vi til rappe sangene mine ogsånt som jeg prøver å lære, heheh - HER er dem. Også den nest siste lista mi er move your body, ordet sier vell alt - HER er den. Og til slutt kommer vi til den lista jeg hører på da jeg er på flyet, eller i bussen eller kjører bil, rett og slett lista jeg hører på jeg er på reise - Den finner du HER.

Du kan gjørne Subscriber listene mine om du vil, gjør meg ikke noe! ha en fortsatt fin dag!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » April 2012
Jenny Christensen

Jenny Christensen

14, Eidsvoll

Hei! Mitt navn er Jenny, jeg er 14 år snart 15 år og kommer fra Eidsvoll, men nå flytta til Kløfta. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!Kategorier

Familie Fotball Foto Friends Hverdag Håndball Innkjøp Mat Rommet mitt Skole Sommerferie Spilleliste Spørsmål?

Arkiv

Juli 2012 Juni 2012 April 2012

Søk i bloggen

hits